Vecka 14

Veckans vegetariska: Rostad morot med hummus, Ras el hanout och vattenkrasse

Måndag

Ångad sejrygg med sandefjordsås, citron och kokt potatis

”Skomakarlåda” med helstekt kotlettrad, bacon, rödvinssås och potatismos

Tisdag

Gratinerad fisk med soltorkad tomat & färskost, citronsås och kokt potatis

Nattbakad fläskkarré smaksatt med fänkålsfrö, vitlök och chili, aioli och rostad potatis

Onsdag

Sydfransk fiskgryta med saffran, tomat och grillad paprikamajonnäs

Stekt kyckling med kimchi, sesamfrön, chilimajonnäs och basmatiris

Torsdag

Ångad fisk med holandaisesås, fänkål, citron och dill

Nötfärsbiff smaksatt med oregano och rosmarin, tzatziki, örtsky och rostad potatis

Fredag

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås

Norikryddad fisk med ingefärsmajonnäs, sötsyrlig sojadressing och basmatiris

Lördag och söndag




145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te