01

Luncha mitt i ett världsarv.

Vi serverar lunch alla dagar i veckan.

Måndag till Fredag mellan kl. 11.00-14.00

Lördag och Söndag mellan kl. 11.30-14.00

Välj mellan dagens rätt eller veckans vegetariska och plocka dina favoriter från vår salladsbuffé där ni hittar goda sallader och grönt som följer säsongens skiftningar. Till det serverar vi vår egenbakade surdegskavring och lokalt knäckebröd.

All mat och dryck beställs vid vår bardisk.

GRUVLUNCH

Vecka nio

Måndag

Bakad fisk med rostad blomkål, fänkål & krondillsås och kokt potatis

Stekt kotlettrad med grönpepparsås och potatisgratäng

Tisdag

Pocherad fisk med hackat ägg, riven pepparrot, brynt smör och kokt potatis

Stekt kyckling med rostade rotfrukter och rosmarinsky

Onsdag

Ingefärsbakad fisk med pak choi, limemajonnäs och basmatiris

Biff bourguignon med pärllök, rökt sidfläsk och persilja

Torsdag

Mandelbakad fisk med vitvinssås, broccoli och ärtskott

Pannbiff med rotsellerikräm, enbärssky och persilja

Fredag

Fänkålsbakad fisk med hummersås, ärtor, spenat och kokt potatis

Frasig fläskschnitzel med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås

Lördag & söndag

Bakad kolja med ärtor, dillsås, örter och kokt potatis

Nattbakad fläskkarré med grönpepparsås, bönor och rostad potatis

Veckans vegetariska: Broccoli och ädelsostpaj med bakad tomat

145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te