Måndag
Bakad lubb med matvetesallad från Widichs i Gustafs, örtmajonnäs och tomat
Nattbakad fläsksida med brysselkål, äpple, kålrot och rostad potatis
Tisdag
Bakad torsk med sandefjordssås, fänkål, dill och kokt potatis
Färsbiff med basilika och parmesan, rostad tomatragu, citronmajjo och palsternacka
Onsdag
Ångad fisk med rostad blomkålssås, persilja och gröna ärtor
Rostbiff på nötrulle, potatisgratäng, broccoli och rödvinssås
Torsdag
Fiskgryta med rotfrukter, dill och saffransaioli
Stekt slaktarbiff med gröna bönor, bearnaisesås och rostad potatis
Fredag
Bakad fisk, smörstekt purjolök och champinjoner, musselsås och kokt potatis
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör
och rödvinssås
Veckans vegetariska: Svamprisotto med bakad rotselleri, ruccola och soyavinägrett
135 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te