Veckans vegetariska: Rostad morot med hummus, sumak och syrad lök
Måndag
Kumminbakad fisk med kålrot, apelsinsmörsås och grönkål
Örtstekt kyckling med rostad blomkål, kycklingvelouté och persilja
Tisdag
Pocherad fisk med tomat, saffransaioli och fänkål
Vilsvins-färsbiff med gräddsås, rårörda lingon och potatismos
Onsdag
Sejrygg med dill, citronsås, broccoli och kokt potatis
Ugnsbakad nötrulle smaksatt med rökt paprika, kryddig paprikasås, saltgurka och syrad grädde
Torsdag
Ångad fisk med brynt smör, mosade ärtor, pepparrot och kokt potatis
Piccata av fläskkotlett med ratatouille, rostad potatis och gremolata
Fredag
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Laxpudding med gröna ärtor och skirat smör
Lördag och söndag
Ångad sejrygg med sandefjordsås, citron och kokt potatis
Kryddiga kycklingspett med fetaost, yogurt, mynta och couscous
145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te