01

Luncha mitt i ett världsarv.

Vi serverar lunch alla dagar i veckan.

Måndag till Fredag mellan kl. 11.00-14.00

Lördag och Söndag mellan kl. 11.30-14.00

Välj mellan dagens rätt eller veckans vegetariska och plocka dina favoriter från vår salladsbuffé där ni hittar goda sallader och grönt som följer säsongens skiftningar. Till det serverar vi vår egenbakade surdegskavring och lokalt knäckebröd.

All mat och dryck beställs vid vår bardisk.

GRUVLUNCH

Vecka sjutton

Måndag

Friterad spätta med dillmajonnäs, gröna ärtor, citron och kokt potatis

Nattbakad fläskkarré med grönpepparsås, haricots verts och rostad potatis

Tisdag

Dillbakad fisk med rostad blomkål, örter och potatismos ”Brandade”

Grillad svensk entrecôte med rostad potatis, rödvinssås och persilja

Onsdag

Fishcake med basmatiris, ponzu, persilja och ingefärsmajonnäs

Viltwallenbergare med potatismos, brynt smör och lingon

Torsdag

Sotad fisk med dushessepotatis och vitvinssås

Stekt kyckling med ramslöksmajonnäs och rostad potatissallad

Fredag

Persiljebakad fisk med ört & tomatsås, fänkålscrudité och kokt potatis

Frasig fläskschnitzel med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås

Lördag & söndag

Köttfärslimpa med gräddsky, kokt potatis, rårörda lingon och pressgurka

Veckans vegetariska: Sotad tofu med ingefärsmajonnäs, sojabönor, ponzu och basmatiris

145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te