Måndag
Friterad spätta med dillmajonnäs, gröna ärtor, citron och kokt potatis
Nattbakad fläskkarré med grönpepparsås, haricots verts och rostad potatis
Tisdag
Dillbakad fisk med rostad blomkål, örter och potatismos ”Brandade”
Grillad svensk entrecôte med rostad potatis, rödvinssås och persilja
Onsdag
Fishcake med basmatiris, ponzu, persilja och ingefärsmajonnäs
Viltwallenbergare med potatismos, brynt smör och lingon
Torsdag
Sotad fisk med dushessepotatis och vitvinssås
Stekt kyckling med ramslöksmajonnäs och rostad potatissallad
Fredag
Persiljebakad fisk med ört & tomatsås, fänkålscrudité och kokt potatis
Frasig fläskschnitzel med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Lördag & söndag
Köttfärslimpa med gräddsky, kokt potatis, rårörda lingon och pressgurka
Veckans vegetariska: Sotad tofu med ingefärsmajonnäs, sojabönor, ponzu och basmatiris
145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te