Måndag
Bakad fisk med citronsås, spenat och kokt potatis
Nattbakad fläskkarré med haricots verts, rostad potatis och grönpepparsås
Tisdag
Pocherad fisk med saffranssås, kokt potatis och blomkål
Chilimarinerad kyckling med misomajonnäs, pak choi och basmatiris
Onsdag
Bakad sejrygg med äggsås, persilja och kokt potatis
Helstekt kotlettrad med äppelcidersås, rostad potatis och plommonchutney
Torsdag
Friterad spätta med dillmajonnäs, gurka och citron
Kålpudding med gräddsky, rårörda lingon och kokt potatis
Fredag
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Bakad fisk med betor, kapris, lök och brynt smör
Lördag och söndag
Pocherad fisk med skaldjurssås, spenat och kokt potatis
Stekta köttbullar med potatismos, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
Veckans vegetariska: Linscurrygryta med kikärtor, tofu och basmatiris
145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te