01

Luncha mitt i ett världsarv.

Måndag till söndag serverar vi dagens gruvlunch mellan kl. 11.00-14.00

Välj mellan dagens rätt eller veckans vegetariska och plocka dina favoriter från vår salladsbuffé där ni hittar goda sallader och grönt som följer säsongens skiftningar. Till det serverar vi vår egenbakade surdegskavring och lokalt knäckebröd.

Vi har flera bra alternativ för barn. Fråga oss gärna! 

All mat och dryck beställs vid vår bardisk.

Varmt välkomna!

GRUVLUNCH

Vecka fyrtiofem

Måndag

Bakad fisk med citronsås, spenat och kokt potatis

Nattbakad fläskkarré med haricots verts, rostad potatis och grönpepparsås

Tisdag

Pocherad fisk med saffranssås, kokt potatis och blomkål

Chilimarinerad kyckling med misomajonnäs, pak choi och basmatiris

Onsdag

Bakad sejrygg med äggsås, persilja och kokt potatis

Helstekt kotlettrad med äppelcidersås, rostad potatis och plommonchutney

Torsdag

Friterad spätta med dillmajonnäs, gurka och citron

Kålpudding med gräddsky, rårörda lingon och kokt potatis

Fredag

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås

Bakad fisk med betor, kapris, lök och brynt smör

Lördag och söndag

Pocherad fisk med skaldjurssås, spenat och kokt potatis

Stekta köttbullar med potatismos, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås

Veckans vegetariska: Linscurrygryta med kikärtor, tofu och basmatiris


145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te