Måndag
Pocherad fisk med citronsmör, sparris, dill och kokt potatis
Salviamarinerad kotlettrad med potatispuré, champinjoner, rödvinssås och smördeg
Tisdag
Bakad fisk med spiskummin, apelsin, olivolja, bulgur och hummus
Äppelrökt pluma med krossad potatis, äppelchutney och rödvinssås
Onsdag
Bakad sej med rostad potatis, rökt sidfläsk, rostad paprika och mojo rojo
Stekt kyckling med risoni, soltorkad tomat och dragonmajonnäs
Torsdag
Pestobakad fisk med mascarpone, spenat och gnocchi
Lammkebab med isad rödlök, mynta, couscous och vitlöksdressing
Fredag
Smörbakad fisk med rostade betor, spenat, ärtor och musselsås
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör
och rödvinssås
Lördag & söndag
Dillbakad spätta med vitvinssås, blomkål och färskpotatis
Köttbullar med gräddsky, potatismos, lingon och pressgurka
Veckans vegetariska: Grillad spetskål med sandefjordsås, ramslök och syrad rödlök
135 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te