01

Luncha mitt i ett världsarv.

Måndag till söndag serverar vi dagens gruvlunch mellan kl. 11.00-14.00

Välj mellan dagens rätt eller veckans vegetariska och plocka dina favoriter från vår salladsbuffé där ni hittar goda sallader och grönt som följer säsongens skiftningar. Till det serverar vi vår egenbakade surdegskavring och lokalt knäckebröd.

Vi har flera bra alternativ för barn. Fråga oss gärna! 

All mat och dryck beställs vid vår bardisk.

Varmt välkomna!

GRUVLUNCH

Vecka 3

Veckans vegetariska: Rostad morot med hummus, sumak och syrad lök

Måndag

Kumminbakad fisk med kålrot, apelsinsmörsås och grönkål

Örtstekt kyckling med rostad blomkål, kycklingvelouté och persilja

Tisdag

Pocherad fisk med tomat, saffransaioli och fänkål

Vilsvins-färsbiff med gräddsås, rårörda lingon och potatismos

Onsdag

Sejrygg med dill, citronsås, broccoli och kokt potatis

Ugnsbakad nötrulle smaksatt med rökt paprika, kryddig paprikasås, saltgurka och syrad grädde

Torsdag

Ångad fisk med brynt smör, mosade ärtor, pepparrot och kokt potatis

Piccata av fläskkotlett med ratatouille, rostad potatis och gremolata

Fredag

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås

Laxpudding med gröna ärtor och skirat smör

Lördag och söndag

Ångad sejrygg med sandefjordsås, citron och kokt potatis

Kryddiga kycklingspett med fetaost, yogurt, mynta och couscous


145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te