Veckans vegetariska: Rostad spetskål med sandefjordsås
Måndag
Sejrygg med vitvinssås, broccoli och dill
Småländska isterband med senapsstuvad potatis, rödbetor och persilja
Tisdag
Ångad sejrygg med sandefjordsås, citron och dill
Stekt fläsk med raggmunk och lingon
Onsdag
Bakad sejrygg med hummersås, mosade ärtor, dill och kokt potatis
Stekt kotlettrad med äppelcidersås, savojkål och kokt potatis
Torsdag
Fisk med blomkål, kapris och sardellsmör
Köttfärslimpa med svampsås, lingon och kokt potatis
Fredag
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Sejrygg med hollandaisesås, fänkål och citron
Lördag och söndag
Bakad sej med spenat, kokt potatis och Sandefjordssås
Kryddstekt kotlettrad med rödvinssås, stekt lök, rostad potatis och persilja
145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te