Aktuellt på Geschwornergården

Äntligen sommar!

Passa på att äta vår härliga lunch, det går bra att sitta både ute och inne. Aktuell meny hittar du under fliken ”Lunch” här på hemsidan.

Läs mer

Valborgsmässoafton

I samband med firandet vid Falu gruva så håller vi restaurangen öppen mellan 17.00-23.00 för den som vill äta och dricka nåt gott under kvällen. Vi kommer att erbjuda härliga maträtter, snacks, fika, glass, läskande drycker, öl och vin. All mat och dryck beställs vid vår bardisk. Välkomna!

Läs mer

Påsköppet

Vi har öppet som vanligt hela påsken! Kom förbi på nåt gott att äta och dricka. I kylmontern finns det även en lyxig canapé med kräftstjärtar om man vill lyxa till sin lunch. Glad Påsk!

Läs mer

Gott nytt år!

Vi önskar alla våra gäster en god och vilsam start på det nya året. Den 2/1 är vi tillbaka med full kraft igen, hoppas vi ses!

Läs mer

Julmarknad vid gruvan

Den 10/12 är det dags för årets efterlängtade och populära julmarknad här vid världsarvet Falu gruva. På Geschwornergården håller vi öppet mellan 11.00-17.00 denna dag. För den som är sugen på fika finns vår goda falukorvsmacka, gravlaxmacka eller fikabröd att köpa. Mellan klockan 11-15.00 serverar vi en jullunch för 220kr/person. Ingen bordsbokning denna dag, endast drop in. Meny Dillbakad kolja

Läs mer

Julbord på Geschwornergården

Mellan den 24/11-17/12, torsdag-söndag, så dukar vi upp årets julbord i det gamla huset Geschwornergården. Det kommer att vara fyllt av klassiker man inte kan vara utan samt våra egna modernare tolkningar av julmat och godsaker. Läs mer under fliken Julbord & Middag här på hemsidan. Välkomna!

Läs mer