Aktuellt på Geschwornergården

Gott nytt år!

Vi önskar alla våra gäster en god och vilsam start på det nya året. Den 2/1 är vi tillbaka med full kraft igen, hoppas vi ses!

Läs mer

Julmarknad vid gruvan

Den 10/12 är det dags för årets efterlängtade och populära julmarknad här vid världsarvet Falu gruva. På Geschwornergården håller vi öppet mellan 11.00-17.00 denna dag. För den som är sugen på fika finns vår goda falukorvsmacka, gravlaxmacka eller fikabröd att köpa. Mellan klockan 11-15.00 serverar vi en jullunch för 220kr/person. Ingen bordsbokning denna dag, endast drop in. Meny Dillbakad kolja

Läs mer

Julbord på Geschwornergården

Mellan den 24/11-17/12, torsdag-söndag, så dukar vi upp årets julbord i det gamla huset Geschwornergården. Det kommer att vara fyllt av klassiker man inte kan vara utan samt våra egna modernare tolkningar av julmat och godsaker. Läs mer under fliken Julbord & Middag här på hemsidan. Välkomna!

Läs mer

Nu är Gruv-lunchen tillbaka!

Sommaren börjar smyga över till sen-sommar/tidig höst, vilket innebär att vi är tillbaka med gruv-lunchen och våra vanliga öppettider. Måndag-fredag mellan 11.00-14.00 och lördag-söndag mellan 11.30-14.00 serverar vi dagens lunch med fyra olika rätter att välja mellan. Självklart är falukorven tillbaka på menyn! I lunchen ingår sallad, bröd, smör och kaffe eller te. Blir man sugen på nått sött finns

Läs mer

SOMMARLUNCH

Sommarsäsongen vid gruvan har precis börjat och med den kommer några förändringar i vårt utbud. Från och med den 2/7 så tar vår vanliga lunch en liten paus. Mellan 3/7-13/8 så serverar vi Sommarlunch här på Geschwornergården. Varje dag mellan 11.00-14.00 finns en dagens rätt med vegetariskt alternativ, barnbuffé samt en meny med hamburgare, Falukorvsmacka, kryddbakad lax och pommes frites

Läs mer

Välkommen på gruvlunch!

Vi lagar och serverar vår härliga lunch alla dagar i veckan här vid världsarvet Falu gruva. Om du inte testat Falukorven, som vi alltid har på menyn, så är det här vid gruvan du ska göra det. Den serveras stekt tillsammans med rotmos, syrad lök och gruvsenap, precis som Fet-Mats ville ha det 🙂 Sen var det en annan sak

Läs mer