Sommar vid gruvan

Redan i maj så var det tydligt att turisterna i stor utsträckning hittat till gruvområdet även i år, jättekul tycker vi! Vår vanliga dagens lunch tuffar på i några veckor till innan vi byter till sommarupplägget med en god och matig sommarbuffé med olika sallader, sill, lax, pastrami, bönbollar, kyckling och annat gott.

Sommarbuffén serveras varje dag från den 27 juni t.o.m den 14:e augusti mellan klockan 11-15.00. För barn upp till 12 år finns även en barnbuffé med pasta, köttfärssås, falukorv och pannkaka. Barn från 0-6 år äter gratis. Alla barn får självklart äta från stora buffén också.

Vill man svalka sig med glass efter maten så rekommenderar vi såklart att köpa en bägare med hantverksglass från Stora Skedvi mejeri.

Välkomna till en härlig sommar vid världsarvet Falu gruva!