01

Luncha mitt i ett världsarv.

Måndag till söndag serverar vi dagens gruvlunch mellan kl. 11.00-14.00

Välj mellan dagens rätt eller veckans vegetariska och plocka dina favoriter från vår salladsbuffé där ni hittar goda sallader och grönt som följer säsongens skiftningar. Till det serverar vi vår egenbakade surdegskavring och lokalt knäckebröd.

Vi har flera bra alternativ för barn. Fråga oss gärna! 

All mat och dryck beställs vid vår bardisk.

Varmt välkomna!

GRUVLUNCH

Vecka 14

Veckans vegetariska: Rostad morot med hummus, Ras el hanout och vattenkrasse

Måndag

Ångad sejrygg med sandefjordsås, citron och kokt potatis

”Skomakarlåda” med helstekt kotlettrad, bacon, rödvinssås och potatismos

Tisdag

Gratinerad fisk med soltorkad tomat & färskost, citronsås och kokt potatis

Nattbakad fläskkarré smaksatt med fänkålsfrö, vitlök och chili, aioli och rostad potatis

Onsdag

Sydfransk fiskgryta med saffran, tomat och grillad paprikamajonnäs

Stekt kyckling med kimchi, sesamfrön, chilimajonnäs och basmatiris

Torsdag

Ångad fisk med holandaisesås, fänkål, citron och dill

Nötfärsbiff smaksatt med oregano och rosmarin, tzatziki, örtsky och rostad potatis

Fredag

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås

Norikryddad fisk med ingefärsmajonnäs, sötsyrlig sojadressing och basmatiris

Lördag och söndag




145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te