Veckans vegetariska: Blomkålsgratäng med syrad lök, endivesallad och kavringkrutonger
Måndag
Friterad spätta med dillmajonnäs, citron, ärtor och kokt potatis
Skomakarlåda med helstekt kotlettrad, bacon, rödvinssås och potatismos
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Tisdag
Gratinerad fisk med färskost & soltorkad tomat, citronsås och kokt potatis
Nattbakad fläskkarré kryddad med fänkålsfrö, chili & vitlök, aioli och rostad potatis
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Onsdag
Sydfransk fiskgryta med saffran, tomat och grillad paprikamajonnäs
Nötfärsbiff med oregano & rosmarin, tzatziki, örtsky och rostad potatis
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Torsdag
Ångad fisk med hollandaisesås, fänkål, citron och dill
Älgskavsgryta med champinjoner, svarta vinbär, timjan och potatismos
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Fredag
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Norikryddad fisk med ingefärsmajonnäs, sötsyrlig sojadressing och basmatiris
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Lördag och söndag
Fisk & skaldjursgryta med tomat, saffransmajonnäs, krutonger och kokt potatis
Helstekt kotlettrad med ruccola, riven parmesanost, rostad vitlöksmajonnäs och rostad potatis
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te