Veckans vegetariska: Blomkål med rostad potatis, salsa verde och tomatragu
Måndag
Friterad spätta med curry-remoulad, ärtor och citron
Kyckling med paprika och kokosgrädde
Tisdag
Sejrygg med hackat ägg, dill och vitvinssås
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och persilja
Onsdag
Gratinerad sej med ajvar och västerbottenost, citron & rostad vitlökssås
Nötfärsbiff med gräddsky, lingon och kokt potatis
Torsdag
Dillbakad sejrygg med skaldjurssås och purjolök
Stekt kotlettrad med morot och sötsyrlig dill & gräddsky
Fredag
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Fisk med fänkålsfrö, rostad blomkålspuré, tomat och kapris
Lördag och söndag
Friterad fisk med tartarsås och citron
Kryddstekt kyckling med rostad potatis, dragonsås och gröna bönor
145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te