Veckans vegetariska: Rostad morot med hummus, Ras el hanout och vattenkrasse
Måndag
Ångad sejrygg med sandefjordsås, citron och kokt potatis
”Skomakarlåda” med helstekt kotlettrad, bacon, rödvinssås och potatismos
Tisdag
Gratinerad fisk med soltorkad tomat & färskost, citronsås och kokt potatis
Nattbakad fläskkarré smaksatt med fänkålsfrö, vitlök och chili, aioli och rostad potatis
Onsdag
Sydfransk fiskgryta med saffran, tomat och grillad paprikamajonnäs
Stekt kyckling med kimchi, sesamfrön, chilimajonnäs och basmatiris
Torsdag
Ångad fisk med holandaisesås, fänkål, citron och dill
Nötfärsbiff smaksatt med oregano och rosmarin, tzatziki, örtsky och rostad potatis
Fredag
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Norikryddad fisk med ingefärsmajonnäs, sötsyrlig sojadressing och basmatiris
Lördag och söndag
…
…
145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te