Måndag
Persiljebakad fisk med vitvinssås, dragon blomkål och stompad potatis
Örtbräserad högrev med champinjonsås, stekt lök och rostad potatis
Tisdag
Dillbakad fisk med kokt potatis, gurka och brynt smör
Grillad pluma med tryffelmajonnäs, skysås och rostad potatis
Onsdag
Pocherad fisk med fänkål, örter, grillad grädde och kokt potatis
Pannbiff med bulgursallad, soltorkad tomat, och aioli
Torsdag
Ingefärsbakad fisk med brynt smör, stekt lök och kokt potatis
Örtmarinerad stekt kyckling med dragonmajonnäs, rostad vitlökssky och spenat
Fredag
Bakad fisk med kaprisvinägrett, marinerad blomkål, och spenat
Frasig fläskschnitzel med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med med rostad potatis, marinerad zucchini och citronette
145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te