Veckans vegetariska: Rostad spetskål med ramslök, sandefjordsås och potatis
Måndag
Friterad spätta med dillmajonnäs, gurka, citron och kokt potatis
Helstekt kotlettrad med grönpepparsås, potatisgratäng och persilja
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Tisdag
Bakad fisk med rökt laxröra, spenat och kokt potatis
Viltfärsbiff med svampsås, persilja och rostad potatis
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Onsdag
Ångad sejrygg med hackat ägg, brynt smör och kokt potatis
Friterad kyckling med röd curry, basmatiris, pak choi och ingefärsmajonnäs
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Torsdag
Havets wallenbergare med ärtor, potatismos och dill
Rostbiff med ljummen potatissallad, dijonnaise, persilja och skysås
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Fredag
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda Gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Dillbakad fisk med skaldjurssås, hyvlad fänkål och kokt potatis
VEG: Friterad rotselleri med rostad potatis, kryddsmör och aroniasky
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
Lördag och söndag
Sejrygg med ajvar, citronsås och kokt färskpotatis
Kryddstekt kyckling med örtrostad potatis, tomatsås och gremolata
Stekt falukorv med rotmos, syrad silverlök, gruvsenap från Liss-Ellas och persilja
145kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te