Vecka trettioåtta

Måndag

Kryddbakad fisk med rostad vitlöksbuljong, smörstekt fänkål och kokt potatis

Nattbakad fläskkarré ”Cajun” med rostad sötpotatis, koriander och lime

Tisdag

Pocherad fisk med purjolök, musselsås och kokt potatis

Grillad fläskkotlett med tryffelmajonnäs, rostad spetskål & potatis

Onsdag

Bakad fisk med äggsås, persilja och kokt potatis

Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon, brynt smör och persilja

Torsdag

Bakad fisk med sumak, grillad aubergine, hummus och bulgur

Kryddstekt kyckling med örtdressing, bönor & basmatiris

Fredag

Bakad fisk med krondillsmajonnäs, hummervinägrett och fänkålscrudité

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör
och rödvinssås

Lördag & söndag

Bakad fisk med vitvinssås, rostade hasselnötter, basilika och kokt potatis

Helstekt kotlettrad med kantarellsås, morot, stekt lök och rostad potatis

Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med sotad pak choi, rostad potatis och yoghurtdressing

145 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te