Måndag
Kryddbakad fisk med rostad vitlöksbuljong, smörstekt fänkål och kokt potatis
Nattbakad fläskkarré ”Cajun” med rostad sötpotatis, koriander och lime
Tisdag
Pocherad fisk med purjolök, musselsås och kokt potatis
Grillad fläskkotlett med tryffelmajonnäs, rostad spetskål & potatis
Onsdag
Bakad fisk med äggsås, persilja och kokt potatis
Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon, brynt smör och persilja
Torsdag
Bakad fisk med sumak, grillad aubergine, hummus och bulgur
Kryddstekt kyckling med örtdressing, bönor & basmatiris
Fredag
Bakad fisk med krondillsmajonnäs, hummervinägrett och fänkålscrudité
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör
och rödvinssås
Lördag & söndag
Bakad fisk med vitvinssås, rostade hasselnötter, basilika och kokt potatis
Helstekt kotlettrad med kantarellsås, morot, stekt lök och rostad potatis
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med sotad pak choi, rostad potatis och yoghurtdressing
145 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te