Måndag
Bakad sej med vitvinssås, gurka, palsternacka och kokt potatis
Tomatbräserad högrev med svamp, kapris och vitlöksmajonnäs
Tisdag
Ångad fisk med ägg & tryffelkräm, broccoli, persilja och olivolja
Stekt pluma med äpple, savoykål, rostad pumpa och lagrad ost
Onsdag
Miso & soyagravad fisk med ingefärsvinägrett, risnudlar och chilimajonnäs
Stekt kyckling med grönsaksris, broccoli och mustig kycklingbuljong
Torsdag
Sotbakad fisk med rökt laxröra, kokt potatis och fänkål
Viltwallenbergare med ärtor, brynt smör, potatismos och lingon
Fredag
Bakad torsk med rostad blomkål, mandel och potatispuré
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör
och rödvinssås
Lördag & söndag
Pocherad torsk med vitvinssås, kokt potatis och spenat
Kycklinggryta med parmesan, basilika, tomat och rostad potatis
Veckans vegetariska: Stekt halloumi med baba ganoush, libabröd, yoghurt och couscous
135 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te