Vecka fyra

Måndag

Bakad sej med vitvinssås, gurka, palsternacka och kokt potatis

Tomatbräserad högrev med svamp, kapris och vitlöksmajonnäs

Tisdag

Ångad fisk med ägg & tryffelkräm, broccoli, persilja och olivolja

Stekt pluma med äpple, savoykål, rostad pumpa och lagrad ost

Onsdag

Miso & soyagravad fisk med ingefärsvinägrett, risnudlar och chilimajonnäs

Stekt kyckling med grönsaksris, broccoli och mustig kycklingbuljong

Torsdag

Sotbakad fisk med rökt laxröra, kokt potatis och fänkål

Viltwallenbergare med ärtor, brynt smör, potatismos och lingon

Fredag

Bakad torsk med rostad blomkål, mandel och potatispuré

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör
och rödvinssås

Lördag & söndag

Pocherad torsk med vitvinssås, kokt potatis och spenat

Kycklinggryta med parmesan, basilika, tomat och rostad potatis

Veckans vegetariska: Stekt halloumi med baba ganoush, libabröd, yoghurt och couscous

135 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te

Dela på facebook
Dela på twitter