Vecka fyrtiosju

Måndag

Fiskgryta ”Paneng” med limebakad fisk, bambuskott och salladslök

Helstekt kotlettrad med vitello tonnato-sås och ljummen potatisallad

Tisdag

Rödvinsglaserad kolja med äppelsallad, pepparrot, senapskräm och kokt potatis

Bräserad högrev med varmrökt sidfläsk, potatismos, morot och steklök

Onsdag

Kumminbakad fisk med skaldjurssås, jalapenô och kålrabbi

Kokkonstens egensnurrade chorizo med rostad vitlöksmajjo, persilja och rödvinssås

Torsdag

Gratinerad fisk med basmatiris, mango, sockerärtor och morot

Örtstekt kyckling med bacon, krutonger, parmesan och isad sallad

Fredag

Torsk med pocherat ägg, brynt smör, pepparrot och hyvlad blomkål

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås

Lördag & söndag

Fiskgryta med jordärtskocka, purjolök och kokt potatis

Salviastekt benfri kotlett med rostad potatis, tomat och vita bönor

Veckans vegetariska: Bondomelett med bakad tomat, endivesallad och syrad lök

135 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te

Dela på facebook
Dela på twitter