Vecka trettioåtta

Måndag

Smörbakad sejfilé med rotfrukter, persilja och svampsås

Helstekt kotlettrad med ljummen potatissallad, friterad kapris och ”sås tonnato”

Tisdag

Ångad torsk med hackat ägg, brynt smör, blomkål och kokt färskpotatis

Kyckling paneng med salladslök, koriander, sesam och basmatiris

Onsdag

Marocansk fiskgryta med tomat, spiskummin, gröna bönor och mandel

Bakad fläskkarré med rökt paprika, BBQ-sås. rostad potatis och coleslaw

Torsdag

Kummel med rostad vitlökssås, rotselleri och färskpotatis

Stekt pannbiff med lök, lingon och potatispuré

Fredag

Bakad sej med vitvinssås, dill, gurka och gröna ärtor

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås

Lördag & söndag

Kryddbakad fisk med skaldjurssås, broccoli och dill

Stekt bratwurst ”choucroute” med surkål, dijonsenap och kokt potatis

Veckans vegetariska: Falafel på gulärta, kumminrostad morot, bulgur och syrlig yoghurtdressing

135 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te

Dela på facebook
Dela på twitter