Vecka trettiotre

Måndag

Laxpudding med ärtor, citron och brynt smör

Vitvinsbräserad nötbog med dill och morot

Tisdag

Fisk bakad med miso, ingefärsmajonnäs och pak choi

Fläskkarré ”porchetta” med rostad färskpotatis och skysås

Onsdag

Bakad torsk med skagensås, dill och färskpotatis

Köttfärslimpa med fetaost, soltorkad tomat och tzatziki

Torsdag

Friterad sej med mosade gröna ärtor, citron och färskpotatis

Shortribs och oxkind med rostad sötpotatis, bbqsås och cole slaw

Fredag

Ångad fisk med tomat, oliver och kapris, brynt smör och färskpotatis

Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås

Lördag

Söndag

Veckans vegetariska: Rostade betor med chevrékräm, Gotlandslinser och krasse

135 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te

Dela på facebook
Dela på twitter