Måndag
Laxpudding med ärtor, citron och brynt smör
Vitvinsbräserad nötbog med dill och morot
Tisdag
Fisk bakad med miso, ingefärsmajonnäs och pak choi
Fläskkarré ”porchetta” med rostad färskpotatis och skysås
Onsdag
Bakad torsk med skagensås, dill och färskpotatis
Köttfärslimpa med fetaost, soltorkad tomat och tzatziki
Torsdag
Friterad sej med mosade gröna ärtor, citron och färskpotatis
Shortribs och oxkind med rostad sötpotatis, bbqsås och cole slaw
Fredag
Ångad fisk med tomat, oliver och kapris, brynt smör och färskpotatis
Frasig fläskschnitzel från Rocklunda gård med bakad tomat, rostad potatis, kryddsmör och rödvinssås
Lördag
Söndag
Veckans vegetariska: Rostade betor med chevrékräm, Gotlandslinser och krasse
135 kr inklusive bröd, smör, salladsbuffé och kaffe/te